Virágzó város
Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Szent István király út 112.
Telefonszám: 06-96-283-430 (hétköznap 07.30-tól 16.00-ig)
Mobiltelefonszám: +36-20-215-7505 (hétköznap 6.00-22.00 óra között)

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Rendészet munkatársai az országos veszélyhelyzetre figyelemmel hétköznap megváltozott munkarendben 7.00 óra és 19.00 óra között teljesítenek szolgálatot. A szolgálat ideje alatt továbbra is a 06-20-215-7505-ös mobiltelefonszámon tehető bejelentés.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy behajtási engedélyekkel kapcsolatos ügyintézést 2016. január 1-től a Városüzemeltető és Fenntartó Kft. Parkolási csoportja végzi a 9200 Mosonmagyaróvár, Vízpart utca 2. szám (volt Vásárcsarnok) alatti helyen. További információt a 96/820-023-as telefonszámon lehet kérni.

Megértésüket köszönjük!

Mosonmagyaróvári Önkormányzati Rendészet

Hírek

2016.08.29.
"Tisztelt Városlakók és Érintettek!
A Mosonmagyaróvár történelmi belvárosában üzemelő süllyedő oszlopokat munkaidőben a Mosonmagyaróvári Önkormányzati Rendészet felügyeli, meghibásodás esetén a szolgálati mobiltelefonra érkeznek be a hívások. Ezt a telefonszámot a süllyedő oszlopokon láthatják. A Rendészet munkaidején túl az adott telefonszám az oszlopokon történő zavartalan áthaladás biztosítása érdekében átirányításra kerül a Lajta Security Kft-hez, ezért kérjük hogy hétköznap 22:00 óra és 06:00 valamint szombat 12:00 órától hétfő reggel 6:00 óráig erre a telefonszámra csak a süllyedő oszlopokkal kapcsolatos bejelentéseiket tegyék meg, egyéb ügyben a Lajta Security Kft nem intézkedik.
Megértésüket köszönjük!
Mosonmagyaróvári Önkormányzati Rendészet"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
R/-1/2019
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
A Mosonmagyaróvári Önkormányzati Rendészet pályázatot hirdet közterület-felügyelői munkakör betöltésére, határozatlan időre. A munkakör a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. tv. 45. §-a alapján kerül betöltésre.
Feladata:
- közterület-felügyelői feladatok ellátása az 1999.évi LXIII. törvény és a 2012.évi CXX. törvény valamint egyéb vonatkozó jogszabályok alapján
Munkakör betöltésének feltétele:
• 18-55 év közötti életkor
• közterület-felügyeletről szóló 1999.évi LXIII. törvény 2. § (3) bekezdése szerinti
végzettség, ennek hiányában a rendészeti feladatokat ellátó személyek, segédfelügyelők,
valamint a személy-és vagyonőrök képzéséről és vizsgáztatásáról szóló 68/2012.(XII.14.) BM
rendelet 9.§ (1) bekezdésében meghatározott képesítés (érvényes személy- és vagyonőri
képesítés, rendőr, határőr, vám- és pénzügyőr, katona stb végzettség)
• Fenti végzettség hiányában vállalja, hogy az adott képesítést megszerzi, a tanfolyam
idejére a tanulmányi szerződést aláírja
• Egészségügyi, pszichikai alkalmassági vizsgálat vállalása;
• B kategóriás vezetői engedély;
• Büntetlen előéletű, cselekvőképes, magyar állampolgár;
• Vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség;
Előnyt jelent:
- Sorkatonai szolgálat vagy rendvédelmi területen szerzett tapasztalat
Amit kínálunk:
- Kiszámítható, biztos jövedelem
- Tervezhető munkaidő
- Cafetéria juttatás
- 13. havi bér
- Munkábajárási költségtérítés (nem mosonmagyaróvári lakhely esetén)
A pályázatok elbírálásának határideje 2019. május 15. A munkakör az elbírálást követően azonnal betölthető.
A javadalmazás a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. tv. alapján történik. A pályázat benyújtásának határideje 2019. május 6. A pályázatokat az alábbi e-mail címre kérjük küldeni:  A pályázattal kapcsolatban további információ a 96/283-430-as telefonszámon kérhető.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mosonmagyaróvár Város Képviselő-testülete elrendelte - a Mosonmagyaróvári Önkormányzati Rendészet javaslatára - kilenc szelektív hulladékgyűjtő sziget közterületi részén kamerák kihelyezését. A kamerák kihelyezésének célja a közterületi szemetelés valamint az illegális hulladéklerakás visszaszorítása. A kamerák pontos helyéről a "kamerák" menüpontban kaphat további tájékoztatást.
Mosonmagyaróvári Önkormányzati Rendészet
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Tájékoztatjuk a kedves városlakókat és érintetteket, hogy Mosonmagyaróvár város Önkormányzata 32/2015 ÖKT rendeletének megfelelően a Magyar utcán és környékén számos új korlátozás (forgalmi, megállás-várakozás stb) kerül bevezetésre. Kérjük, hogy fokozott figyelemmel és körültekintéssel közlekedjen illetve parkoljon, mivel munkatársaink a megváltozott forgalmi viszonyoknak és újonnan kihelyezett közlekedési tábláknak megfelelően járnak el.
Felhívjuk továbbá a figyelmet arra, hogy a Rendészet a fenti területen - a táblák kihelyezését követően - kerékbilincset is használhat a szabálytalanul megálló/várakozó gépjárművekkel szemben.
Tisztelt cégvezetők, vállalkozók!
Mosonmagyaróvár város Önkormányzatának 29/2015 ÖKT rendelete értelmében a közterület-használat engedélyhez kötött. Kérjük minden érintett figyelmét, hogy az üzleti célra (vendégek, ügyfelek részére) kialakított parkolók létesítését a Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési- és Fenntartási Osztálya felé jelentse be és kezdeményezze engedély kiadását, mivel azok meglétét a Rendészet munkatársai ellenőrizhetik.
Tisztelt Városlakók!
Közös érdekünk, hogy városunk tiszta, rendezett képet mutasson, a város jó hírét megtartsuk, tovább vigyük.
Ehhez szorosan kapcsolódik a szelektív hulladékgyűjtők környékének tisztán tartása, a szelektív hulladékgyűjtők rendeltetésszerű használata. Ezúton kérünk minden kedves városlakót, állampolgárt, hogy a kihelyezett gyűjtőedényeket megfelelően használja, a tárolók mellé semmilyen hulladékot ne rakjon le, mert az mindamellett, hogy a városképet rontja még jogszabályokba is ütközik, valamint jelentős többletköltséget jelent a Városüzemeltető részére.
A Rendészek a fentiek miatt fokozottan ellenőrzik a hulladékgyűjtök környékét és tettenérés esetén megteszik a szükséges szabálysértési vagy büntetőfeljelentést.
Megértésüket köszönjük!
Mosonmagyaróvári Önkormányzati Rendészet"

honlap készítés, weboldal készítés, webtárhely: WebStarter